Tour d’Hop & Hap
2021

Fiets- en bierliefhebbers opgelet!
Herberg D’n Brouwer in Zeeland, Cravt Brouwlokaal in Uden en De Brabantse Hoeve in Volkel presenteren gezamenlijk een uniek concept: de Tour d’Hop & Hap. Een fietsroute voor bierliefhebbers langs de mooiste plekjes in de omgeving.

Deelnemers aan de Tour d’Hop & Hap hebben de keuze uit twee verschillende routes die beiden langs de drie speciaalbier-cafés in de regio komen. Men kan daarbij kiezen voor de ‘Fietsliefhebbersroute’ van 35 à 40 kilometer of de kortere ‘Bierliefhebbersroute’ van circa 16 kilometer. Beide routes leiden je langs prachtige plekjes in de omgeving van Uden, Zeeland en Volkel.

Pauze?
Drie vastgestelde tussenstops zijn uiteraard Cravt Brouwlokaal (Markt 28 in Uden), Herberg D’n Brouwer (Kerkstraat 62a in Zeeland) en De Brabantse Hoeve (Zeelandsedijk 29 in Volkel). Bij elk van deze cafés krijgt de deelnemer een speciaalbiertje van de tap en een bijpassend hapje voorgeschoteld.

De tour is te boeken van mei tot en met september. De kosten om mee te doen zijn €29,50 p.p. Inschrijven kan hier! Starten kan vanaf elk café.
Daar krijg je als deelnemer naast een fietsroutekaart en stempelkaart ook een fraaie Hop & Hap-tourbril mee. Bij het voltooien van de fietsroute hebben deelnemers bovendien recht op de unieke ‘I did it’-sticker en krijgen zij een  exclusief voor de gelegenheid gebrouwen speciaalbier mee naar huis: Hop & Hap Special Blond.

Starten voor de Tour d’Hap & Hop kan vanaf woensdag t/m zondag.

Highlights Tour d’Hop & Hap:
Starten bij De Brabantse Hoeve, Cravt Brouwlokaal of Herberg D’n Brouwer.

Inbegrepen:
–  3x een speciaalbier & een bijpassend hapje te eten
–  Prijs per persoon €29,50
–  Fietsroutekaart
–  Hop & Hap-speciaalbier voor thuis
–  Hop & Hap-tourbril
–  Hop & Hap ‘I did it’-sticker

BOEKEN

Je kunt deze tour boeken door onderstaand formulier in te vullen. Na het versturen ontvangt u een bevestiging en wordt er nog contact met je op genomen.

  • te reserveren op vrijdag, zaterdag of zondag
  • Keuze van 13.30 - 16.00